Hyldeblomst Mousse
8 husblas
4 past æg
250g sukker
3 dl hyldeblomst saft (koncentreret)
½ l fløde
Æg og sukker piskes lys og luftig. Den udblødte husblas smeltes i saften der er lunet lidt. Fløden piskes stiv og saften vendes i, sammen med æggesnapsen. Stivner på køl
Hej Lene
SvarSletHvor stor en kage skal man regne med til denne portion?
Hilsen Nanna
Jeg kan ikke helt huske det, men en tyk lag i en 30 cm form -vil jeg skyde på
SletHej Lene,
SvarSletvar det denne mousse du bruge til den fantastiske kage, vi smagte til kursus d. 3/6.??
Vh Heidi
Det var jordbær/hyldeblomst.. der kommer en opskrift senere :)
SletHej Lene.
SvarSletJeg tror jeg vil prøve din opskrift, den lyder dejligt forfriskende, men jeg kan ikke lige se hvornår æg og sukke kommer i, blot at det piskes lyst og luftigt. Kan du hjælpe mig med det ?
Hilsen TIne
Jeg har rettet opskriften til ;)
SletTusind tak, jeg er ikke en ørn til madlavning, jeg SKAL simpelthen følge en opskrift ;-)
SletHej Lene. Havde du den opskrift på jordbær hyldeblomst mousse???
SvarSletHej Lene
SvarSletDejlige opskrifter!
Har netop stilt moussen på køl, men er kommet i tanke om, at jeg har brugt 3/4 af alle ingredienser UNDTAGEN æg. Tror du, det bliver umuligt at lave den "stiv" i morgen?
Hej Lene
SvarSletHvornår kan man sætte moussen på kagen. Jeg har en bagering som vist kan holde på lagene.
Hilsen Louise