Ingredienser:
300g mel
200g sukker
1 tsk natron
1 tsk salt
1 tsk kakaopulver
3 dl olie
2,5 dl kærnemælk, stuetemp.
2 store æg, stuetemp.
2 spsk RØD frugtfarve/ 1 tsk rød pastafarve
1 tsk hvid lager eddike
1 tsk vaniljeessens
Creme Cheese Frosting:
500g Philidelphia flødeost, ikke ligtht
500g sigtet flormelis
250g usaltet blødt smør
1 tsk Vaniljeessens
Forvarm ovene til 175grader. Smør 3 kageforme 25 cm og drys med lidt mel.
I en stor skål sigtes mel, sukker, natron, salt og kakaopulver. I en anden stor skål piskes olie, kærnemælk,æg, frugtfarve, eddike og vaniljeessens
Hæld de tørre ingredienser i de våde op pisk til de kun lige er rørt sammen og en glat dej formet.
Del kagedejen ligeligt mellem de 3 klargjorte forme og bag dem ca 30 min. Kagerne bages indtil de slipper kanten og der ikke følger dej med op, når en tandstik sættes i midten og trækkes op igen. Drej evt formene undervejs, hvis ovnen ikke bager jævnt.
Vend kagerne ud på en rist når de er færdigbagte og har kølet 10 min. Lad kagerne køle helt inden de lægges sammen med Creme Cheese Frosting/Ostecreme
Creme Chees Frosting:
I en stor skål piskes flødeost, flormelis og smør på lav hastighed indtil det er en samlet masse. pisk kraftigt i ca 5 min til massen er blød og luftig. Tilsæt vaniljeessensen og pisk det ind i massen ved lav hastighed. Derefter piskes der kort til massen igen er luftig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar