Nem chokoladekage:
4 æg
4dl sukker
7 spsk kakao
3 dl mel
2 tsk bagepulver
150g smør
1 dl mælk
Æg og sukker piskes lys og luftig. Smelt smøret i en gryde ved svag varme og kom mælken ved, så er det ca stue temp/lillefinger varmt. Mel, bagepulver og kakao blandes.
Si halvdelen af melblandingen i æggene og vend det forsigtigt i, sammen med halvdelen af smørblandingen. Vend den sidste halvdel i også.
Kagen bages i en forvarmet ovn ved 175grader i ca 40 min -hold øje, for ovne bager ikke ens.
ja den lyder godt nok dejlig nem. Til dage hvor man pludselig bare må ha chokoladekage ogi kke har så meget i huset ...
SvarSletHej
SvarSletKan man bruge den som bund i en lagkage? og er der nok i en portion til det, når formen er 24 cm(rund)
Du kan sagtens bruge den i en lagkage :)
SletJeg vil tro at der er til 2-3 bunde i portionen, når man laver dem så tykke som jeg :)
ca 1-1½ cm
Hilsen Lene
Min kage er faldet helt sammen - hvad har jeg gjort galt?
SletVil denne chokoladekage være god til at lave traktor kage med?
SvarSletJa den er meghet egnet til at lave 3D figurere ud af :)
Slet