fredag den 10. februar 2012

Skole kage

Min søn kom hjem i tirsdags og fortalte at hans klasselære, Mette, gerne ville have kage til om fredagen. Jeg havde til jul tilbudt at bage kage til deres julefrokost, men Mette ville gerne gemme kagen til en anden gang -og det var heldigvis NU.. 


Jeg har glædet mig til at skulle lave kage til dem og min søn var LYKKELIG over at få så flot en kage med i skole. Vi mødte op med en stak pap tallerkener og plast gafler -og selvfølgelig kagen:


Skole kage med sukkerbillede. Klassebilledet er fra efteråret 2011
Jeg har sløret børnenes ansigter for en god ordens skyld. Så er der ikke noget at komme efter. (vel? ville du blive stødt hvis det var dit barn på dette billede??)

Kagen er 2 drømme kage bunde med en red velved bund i midten. Hvid chokoladefrosting og overtrukket med PME fondant. Sikkerbilledet har jeg selv printet, da jeg har købt en kage printer :)

Lineal, æbler, bøger og blyanter er også lavet i fondant -og jeg håber ikke der bliver for meget kamp om hvem der skal have hvad. 


8 kommentarer:

 1. Genial kage ;0) eller er det nærmere lineal kage.
  Jeg ville ikke blive stødt over hvis mit barns billede ikke var sløret.
  Lene..... du skal huske at tjekke din mail ;0)

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er den cool! Jeg synes det er rigtig fint, at du har sløret billedet, man kan vel ikke rigtig tillade sig at lægge billeder ud af folks børn, uden at spørge :) Selv ville jeg synes det var OK, men jeg ville sætte pris på at blive spurgt.

  SvarSlet
 3. Så flot kage!

  Og jeg synes, det er rigtig fint, at du har sløret børnenes ansigt. Jeg ville ikke blive stødt over, at mit barns ansigt var synligt på et lignende billede. Men der kan være mange grunde til, at folk ikke vil have, at deres barns ansigt bliver offentliggjort på nettet og sat i forbindelse med et specifikt område eller skoleklasse. Nogle mennesker har brug for at gemme sig af forskellige årsager. Så det har du bare gjort godt!

  SvarSlet
 4. Har du købt en sukkerprinter????? Nej jeg er da ikke misundelig!!!!!!!!!!!! (jo rigtig meget endda).
  Super fin kage. Det ville være ok med mig, hvis mit barn ikke var sløret, men sådan er vi så forskellige:-)

  SvarSlet
 5. hvor er den fin - og lige den ide jeg manglede til en "sidste skoledag" kage til min søn - håber det er ok at kopiere lidt? :-) Ville slet ikke have tænkt over at nogle kunne blive stødt over at deres barn var på din fine kage, men du har da helt ret, man kan jo aldrig vide.

  SvarSlet
 6. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvarSlet
 7. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvarSlet
 8. Nice Post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. I am hoping you to write again very soon!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...