Hindbær Mousse
300g frosne hindbær
½ dl sukker
1 tsk vaniljesukker
4 blade husblas
½ l fløde
Hindbær bulder-koges sammen med en smule vand og så simre den lige lidt til bærene er kogt ud. Sukker og vanilje tilsættes og det koger op inden det tages fra varmen. Husblassen udblødes i koldt vand og knuges fri for overskydende vand og smeltes direkte i de stadig varme bær.
Hindbærene køles, evt i vandbad mens fløden piskes i let skum. De kolde hindbær vendes i fløden og Moussen stilles på køl mens den stivner.
Hej Lene
SvarSletFølger jo fast din side og må sige at jeg er meget imponeret over dine fine kreationer. Jeg er selv først lige begyndt med fondanteventyret og synes det er så hyggeligt og en dejlig måde at udnytte sin kreativitet på:)
Er dine opskrifter på mousser og fyld beregnet til en kage med en diameter på 20 cm. eller hvor stor en kage er de beregnet til?
Mvh. Heidi