Champagne Mousse
8 blade husblas
4 past æg
250g sukker
½ dl lime/citron saft
1½ dl mousserene vin
Æg og sukker piskes lys og luftig. Husblas udblødes og smeltes i lime/citron saften der er blevet lunet lidt.
Lime og vin røres i ægge blandingen. Stivner på køl
Har du aldrig haft problemer med din champagne mousse? Jeg lavede den to gange og begge gange blev det både noget sjask og noget af det helt fast. Aner bare ikke hvad jeg gjorde galt. Men totalt mislykkede var det desværre. For smagen er rigtig god.
SvarSletHej Betina, nej jeg har heldigvis ikke haft problemer med den. Får du rørt "champagne" blandingen godt nok ind i æggene? eller er dine ting for kolde måske?
SvarSletHvis du sætter alle ting ud så de kan få samme temp. inden du går igang og så pisker i æggene med håndmixeren så der er god flow i det mens du hælder vinen i i en tynd stråle og stopper så snart det er blandet godt :)
(sådan gør jeg) håber du får det til at virke for som du selv skriver, så ER smagen rigtig god :)
Hvordan serveres denne mousse? For den er da ikke til at komme i kager vel? mere som desert ikk??
SvarSletHej Fruen, jeg bruger den i kage, men du kan sagtens komme den i et glas til en dessert og så med ligt fløde og et jordbær på toppen. Det ville smage godt sammen :)
SvarSletDen skal helt klart prøves snarest... :-)
SvarSlet