lørdag den 25. februar 2012

Hyldeblomst Mousse

Hyldeblomst Mousse

8 husblas
4 past æg
250g sukker
3 dl hyldeblomst saft (koncentreret)
½ l fløde

Æg og sukker piskes lys og luftig. Den udblødte husblas smeltes i saften der er lunet lidt. Fløden piskes stiv og saften vendes i, sammen med æggesnapsen. Stivner på køl

10 kommentarer:

  1. Hej Lene
    Hvor stor en kage skal man regne med til denne portion?
    Hilsen Nanna

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan ikke helt huske det, men en tyk lag i en 30 cm form -vil jeg skyde på

      Slet
  2. Hej Lene,
    var det denne mousse du bruge til den fantastiske kage, vi smagte til kursus d. 3/6.??
    Vh Heidi

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var jordbær/hyldeblomst.. der kommer en opskrift senere :)

      Slet
  3. Hej Lene.

    Jeg tror jeg vil prøve din opskrift, den lyder dejligt forfriskende, men jeg kan ikke lige se hvornår æg og sukke kommer i, blot at det piskes lyst og luftigt. Kan du hjælpe mig med det ?

    Hilsen TIne

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har rettet opskriften til ;)

      Slet
    2. Tusind tak, jeg er ikke en ørn til madlavning, jeg SKAL simpelthen følge en opskrift ;-)

      Slet
  4. Hej Lene. Havde du den opskrift på jordbær hyldeblomst mousse???

    SvarSlet
  5. Hej Lene
    Dejlige opskrifter!
    Har netop stilt moussen på køl, men er kommet i tanke om, at jeg har brugt 3/4 af alle ingredienser UNDTAGEN æg. Tror du, det bliver umuligt at lave den "stiv" i morgen?

    SvarSlet
  6. Hej Lene
    Hvornår kan man sætte moussen på kagen. Jeg har en bagering som vist kan holde på lagene.
    Hilsen Louise

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...