tirsdag den 22. maj 2012

Cheesecake Cupcake


 Cheesecake cupcake 
Flere har spurgt efter chessecake cupcake med jordbær opskriften. Den er fra min nyeste bog og kommer her:

Det er vigtigt at bruge friske jordbær i denne opskrift da det giver dejen en god fugtighed til de færdigbagte kager. Forvarm ovnen til 170grader. Kiksen giver en fornemmelse af Cheesecake bund. Giver 12- 16 kager

Cheesecake cupcake med jordbær
125g hvedemel
150g sukker
1½tsk bagepulver
Et nip salt
50g usaltet smør, stuetemperatur
1 1/4dl sødmælk
½ tsk vanilje ekstrakt (jeg brugte essens)
1 æg
12 store jordbær, hakket i små stykker

1 x Flødeost glasur
200g Digestive kiks

Kom mel, sukker, bagepulver, salt og smør i røremaskinen og rør til det er godt blandet og er sandet i konsistensen. Hæld mælk og vanilje essens i og pisk ved middel hastighed til alle ingredienser er godt blandet.
Fordel de hakkede jordbær i papirsformene som du har sat i din muffinspande med faste sider. Fyld papirsformene op 2/3 med dejen og bag dem i den forvarmede ovn i 20-25 min eller til dejen giver efter ved et let tryk.
Lad kagerne køle en smule i formen og lad dem derefter afkøle helt på en bagerist.

Bræk kiksene i mindre stykker og findel dem i en foodprocesser. Top de kolde kager med osteglasur og drys med kiks inden du sætter et flot nyvasket, men tør jordbær på. Behold gerne jordbærstilken på -det ser flot ud.






8 kommentarer:

  1. mm lækkert :) hilsen Misbah

    SvarSlet
  2. Uh den ser godt nok lækker ud, jeg håber de serverer nogle af dem når jeg skal til frokost ;)
    Du har vel ikke en god opskrift på icing (til at skjule overlappet mellem 2 sugerpaste betrukkede kager) - jeg laver min egen bryllupskage og har aldrig sat to kager sammen, og jeg ville gerne have en plan B i hånden hvis overgangen mellem de to blev kedelig, tak :)

    SvarSlet
    Svar
    1. http://leneskage-design.blogspot.com/2011/04/icing-glasuren-der-ofte-bruges-i-kage.html
      under opskrifter ;)

      Slet
  3. Den ser så fin og lækker ud... og rigtig god ide med kiksedrysset :)

    SvarSlet
  4. Hvilken opskrift på flødeosteglasur bruger du?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har lagt et link ind på mit indlæg til oste glasuren :)

      Slet
  5. Hvornår skal æget i?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...