mandag den 5. december 2011

..der er rådyr og dådyr og tusinde smådyr, elsdyr og pelsdyr og så er der RÅDYR..

Overskriften kendetegner ungernes godnat sang og passer jo egentlig meget godt til kagen her, men rådyr.. Min lillebror er jæger og FØDSELAR idag og fik kage med på arbejde.
Kronhjorten havde gevir indtil den kom på kagen -så knækkede de begge af (bandeord) Så det er blevet til en spidsbuk istedet :(
Jeg håber dog at "barnet" på 31 bliver godt tilfreds alligevel.. for jeg havde ingen reserve som jeg som regel laver og de lod sig altså ikke sætte på igen, selv om jeg prøvede..Stjerner, juletræ og Kronhjort eller spidsbuk om man vil ;)
Udstikkerne har jeg lånt af en veninde, men de kan købes her hos dinkage.dk og jeg har prøvet at give kronhjort og hinderne lidt 3D effekt og det lykkedes rimelig godt syntes jeg.

Sådan gjorde jeg:
Jeg startede med at udstikke to af den samme i lysbrun og lavede krop på den ene,(se billede) inden jeg lagde den anden ovenpå og klistrede den fast.
Gøres på samme måde for dem begge. Jeg lavede et ekstra hoved for at få mere 3D effekt, men næste gang vil jeg undlade at gøre det ved hinden.

Sørg for at få ryggen pæn, så indmaden ikke ses..  så er det bare at lægge dem til tørre et pr dage..
Jeg brugte Wilton's gumpaste som dinkage også har. (her)

3D effekt


Kagen er i øvrigt lyselagkagebunde med cocoio creme (lige dele lys og hvid chokolade og en spisekefuld kakaoblanding til at røre op i vand) og hindbær mousse


3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...