Et lille "gør det selv" kit, med smagsprøver.
En af pigerne fra mødregruppe 4 ud af 4, havde selv lavet bounty og var utilfreds med dem -de blev tørre. Så måtte jeg reklamere for den opskrift jeg havde -for de er super gode og saftige..
Nu har hun ingen undskyldning for at prøve at lave dem igen
Et lille "gør det selv" kit, med smagsprøver.
Bounty kugler
Æsken er købt i Holland
Eller det vil sige at der stadig mangler både kokosmel og chokolade til at dyppe herligheden i. Heldigvis er det en meget nem opskrift:
En dåse kondenseret mælk
250-300g kokosme
chokolade til at overtrække med
Kom den kondenserede mælk og kokosmel i en skål og rør det rundt til en ensformet masse. Tril den indkølede kokosmasse til kugler og lad den køle/tørre lidt på overfladen, så er de nemmere at overtrække.
Jeg rullede mine igen inden de fik chokolade og de blev helt glatte i overfladen. De kan evt trilles i kokosmel efter de har fået chokolade. Velbekomme..
skal det varmes først siden du skriver indkølet?
SvarSletnej det skal ikke varmes -det skal køles ned fra stue/køkken temp til køleskab's temp :)
SvarSletså er det nemmere at arbejde med.
De er dælme nemme og super lækre. Kan anbefales på det varmeste.
SvarSletGreat article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
SvarSletVery informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.
SvarSletI really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.
SvarSletHej hvor stor er dåsen med kondenseretmælk og er den sødet eller usødet
SvarSletJeg bruger sødet.
SvarSletBlandingen kan også sættes som ca 15 toppe på en bageplade og bages i ovn på 180 grader i 15-17 min.
Når de er kolde kan bunden dyppes i smeltet chokolade .
De skal da prøves - tak for din nemme opskrift 👍
SvarSletSkal man bruge kokos Milk eller tørt kokos pulver
SvarSlet