torsdag den 1. marts 2012

Hvid chokolade flødecreme

½ l sødmælk
6 store æggeblommer
100g sukker
30g hvedemel
100 g god hvid chokolade
4 blade husblas
2½ dl piskefløde

Smelt chokoladen over vandbad. Læg husblas i blød. Mælken koges mens æg og sukker piskes godt -pisk også melet i og den varme mælk piskes i under kraftig omrøring. Massen hældes tilbage i gryden og koges op under omrøring.
Tag gryden af varmen og rør den smeltede chokolade i, sammen med det udblødte husblas  der nu smelter i cremen. Lad cremen blive kold inden du vender den piskede fløde i

2 kommentarer:

  1. Tak for opskrift...lige hvad jeg manglede! God torsdag til dig!

    SvarSlet
  2. Gud hvor lyder det lækkert - Elsker hvid chokolade!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...