fredag den 9. marts 2012

Blåbær mousse

Blåbær Mousse
300g blåbær
en spsk citron saft
100g sukker
3-4 Blade husblas
½ tsk vaniljeessens eller ½ vaniljestang og korn derfra
½ l fløde pisket til skum

Kog blåbær sammen med citron saft og vanilje til de er godt møre og tilsæt sukker. Ca 12-15 min. Blend bærene og udblød husblassen. Husblad smeltes i de varme bær og herefter køles massen. Den kolde masse vendes i flødeskummet og stivner yderligere på køl.

Tip:
Istedet for at vende bærene i fløden kan du vende dem i den her hvide chokoladecreme. Det er lidt ala Mette Blomsterberg's opskrift.

6 kommentarer:

  1. Det ville nok hjælpe, hvis opskriften indeholdt mængden af husblas, du bruger :)

    SvarSlet
  2. nåe ja. Det var nok en god ide ;) det er hermed rettet :) tak:)

    SvarSlet
  3. Hvor meget mousse bliver der i alt ca. ?? :)

    SvarSlet
  4. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvarSlet
  5. Very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

    SvarSlet
  6. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...