Blåbær Mousse
300g blåbær
en spsk citron saft
100g sukker
3-4 Blade husblas
½ tsk vaniljeessens eller ½ vaniljestang og korn derfra
½ l fløde pisket til skum
Kog blåbær sammen med citron saft og vanilje til de er godt møre og tilsæt sukker. Ca 12-15 min. Blend bærene og udblød husblassen. Husblad smeltes i de varme bær og herefter køles massen. Den kolde masse vendes i flødeskummet og stivner yderligere på køl.
Tip:
Istedet for at vende bærene i fløden kan du vende dem i den her hvide chokoladecreme. Det er lidt ala Mette Blomsterberg's opskrift.
Det ville nok hjælpe, hvis opskriften indeholdt mængden af husblas, du bruger :)
SvarSletnåe ja. Det var nok en god ide ;) det er hermed rettet :) tak:)
SvarSletHvor meget mousse bliver der i alt ca. ?? :)
SvarSletGreat article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
SvarSletVery informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.
SvarSletI really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.
SvarSlet