Banan flødecreme
1 dl sukker
½ l sødmælk
1 vaniljestang
50g maizena
2 æggeblommer
6 blade husblas
4 bananer
1 citron
½ l fløde
Sukker,4 dl mælk og den flækkede vaniljestang bringes langsomt i kog. Rør maizena med 1 dl mælk og æggeblommer til en ensartet masse og rør det i den varme mælk under kraftig omrøring. Kog cremen op og tag den far varmen så den kan køle.
Udblød husblas og rør i den stadig varme creme og lad den afkøle helt.
Blend bananerne med citronsaften og rør det godt rundt i cremen, sammen med den piskede fløde.
Stivner yderligere på køl :)
Uhmm det lyder lækkert ;0)
SvarSletJeg kan ikke finde ud af sådan noget kage noget, hvad bruger man cremen til?
Ja altså den lyder til at jeg sagtens kunne spise den sådan, men det er vel ikke det der er meningen ;0)
He he, Julie. Jeg bruger den imellem kagebunde. Man kan sagtens bruge den ovenpå cupcakes også :)
SvarSletBlir banancremen brun dagen efter?
SvarSletJa, den bliver LIDT brun, men slet ikke sådan ulækker-brun
SvarSletOkey, super. Det fordi jeg vil lave kagen dagen før.. Men ville ikk se så lækkert ud, hvis den blev brun:) tak for svaret:)
SvarSletHej Lene
SvarSletHvor stor er denne portion? Skal lave til en firkantet kage 20x35 og bare i et lag. Det lyder er en stor mængde med både 4dl mælk og 5dl fløde.
Håber på hurtigt svar og tak for en lækker inspirations side :-)
Mvh Betina
Kan man ikke komme det i vandbakkelser? ???
SvarSletUtroligt hvad der kan spørges om.
SvarSlet