Havregrynskugler a la Karolines køkken:
175g havregryn (ca 5 3/4 dl)
100g flormelis
4½ spsk kakao (40g ca)
50 g blødt smør
4½ spsk abrikosmarmelade, æble -eller pæremos
(jeg brugte appelsin marmelade)
5 spsk krymmel, kakao,kokosmel eller flormelis til pynt
havregrynskuglerne kan stå tildækket i køleskabet i ca 4 døgn, og de kan også fryses ned!!
De smager forrygende og mindste pigens små fingre hapsede lige en enkelt inden de blev sat på køl. De smagte lidt for meget appelsin efter min mening..jeg er ikke god til chokolade og appelsin i eet !! Næste gang må jeg have abrikosmarmelade på lager :)
Så nu kan de bare komme :) vi har ikke så meget sne -ikke endnu ihvertfald.. rigtig god 1. søndag i advent til alle der læser med..
De havregryns kugler som min far ... og mig plejer at lave skal der også kaffe og rom i... Er heller ikke til al for meget appelsin smag...
SvarSletFin kage, de der snefnug udstikker er bare super fine !
Hyggehygge
Marianne
de ser virkelig dejlige ud, får helt lyst til at lave havregryns kugler :)
SvarSlet