mandag den 21. december 2009

MMF

20 skumfiduser, der er beregnet til at grille
1 spsk smags neutral olie
2 spsk vand

I micro'en til det er smeltet -rør undervejs.. det må ikke karamelisere eller koge!!
skal du have farve i er det nu..og rør den godt ud

450 g flormelis blandes i massen -jeg bruger min røremaskine

Kommes i en plastpose. det er lidt fedtet. brug lidt olie til hænderne.
MMF'en er bedst at arb med dagen efter den er lavet.. men kan dog sagtens bruges med det samme.

9 kommentarer:

  1. Hvis man bruger pastafarve, skal farven så også i inden flormelis?

    SvarSlet
  2. kan man bruge frugt farve???

    SvarSlet
  3. Det er bedst at bruge pastafarve. Frugtfarve har en trræls smag og gør mmf'en klistret, så man er nødt til at have mere flormelis i og så plejer det at blive tør.. så pastafarve ER at foretrække :)

    SvarSlet
  4. Tusinde tak fordi du deler. Jeg har lavet mmf mange gange men ALDRIG på røremaskine, det er jo hundrede gang nemmere og mmf'en blev bedre;-)

    SvarSlet
  5. Tak for de fine how to, du må have en lille pædagog gemt i dig :-) Har du nogen erfaring med at blande cacao i mmf'en? jeg kunne godt tænke mig en rigtig mørkebrun farve og så ville det smage dejligt, men tør næsten ikke prøve før jeg har hørt nogen erfaring.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :)
      Jeg må indrømme at jeg køber chokoladefondant når jeg skal bruge brun. Jeg har ikke fundet en flot brun pastafarve endnu og kakao har jeg ikke selv afprøvet.
      Jeg har hørt at det godt kan blive en smule tørt af det -så kom kakao i som det første og se så hvor meget flormelis det derefter kan trække :)-husk at det skal klistre en smule..

      Slet
  6. er der nogen der ved hvordan man laver en hudfarvet fondant

    SvarSlet
    Svar
    1. Du bruger "paprika/flesh" pastafarven :) og meget meget lidt af den..

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...