onsdag den 30. marts 2011

Lego NINJAGO kage -igen

Denne gang skulle den være rød :)

Lucas havde drengene fra 0.kl hjemme for at fejre hans 7 års fødselsdag. Ønsket var en rød ninjago cake og det skulle være en chokoladekage.. både den gule og den røde fondant er købt færdig ;)


11 kommentarer:

 1. Lige gyldig hvilken farve du laver den i, bliver den bare super sej;-)

  SvarSlet
 2. Super flot kage!
  Står selv og skal lave en kage til en lille dreng der elsker Ninjago! Kunne være fedt hvis du havde en lidt mere udførlig beskrivelse af hvad du har gjort, jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at lave den! Men kan ikke helt gennemskue hvad du har gjort :)

  SvarSlet
 3. Der er en lille vejledning hos den blå ninjago, under kommentar -der er du velkommen til at kigge :) -ellers skriver du bare igen ;)

  SvarSlet
 4. Tak for svar :)

  Har du bare lavet en stor chokoladekage og så skåret den ud i formen som ninjago?
  Og hvordan har du lavet de der folder på halsen? Og hvad har du brugt til at male med? :)

  SvarSlet
 5. ja det er chokoladekage jeg har skåret til. malet med pastafarve. folderne har jeg lavet i fondanten inden jeg lagde det på kagen -du rynker det ligesom bare ;)

  SvarSlet
 6. Hvor mange g fondant har du ca. brugt til denne? :)

  SvarSlet
 7. Jeg vil skyde på ca 500g incl det til tørklæden -men lav lidt mere så der er noget at tage af..så kommer det også til at ligge pænere :)

  SvarSlet
 8. Kan man få lov at få de præcise mål afvide du er gået efter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja altså, hvis bare jeg havde dem.. jeg har ca 1/3 del ben, 1/3 overkrop og 1/3 hoved. Jeg vil se om ikke jeg kan lave en arbejdsbeskrivelse næste gang jeg laver een :)

   Slet
 9. Kære Lene, Er det muligt at bestille en kage hos dig? I såfald vil du kontakte mig på min mobil 5115 3883 snarest muligt. På forhånd mange tak. Mvh Helle

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...