onsdag den 16. marts 2011

Baby cupcakes

Pige og drenge cupcakes


Jeg er SÅ træt af mit kamera!! det kan slet ikke tage billeder mere og nu er jeg simpelhen bare træt af det.. Manden næste projekt må være at finde et godt kamera til billige penge, hvis det kan lade sig gøre.
 -især er det træls fordi jeg havde glædet mig, til at vise jeg disse fine muffins som jeg har pyntet, til min nye mødregruppe som kom på besøg idag :)
Heldigvis har jeg et billede på min telefon.. Eller heldigvis er måske så meget sagt, for min tlf er old-gammel og jeg skal sende billedet til min mand's tlf for at han kan lægge den ind på min PC og for at jeg så kan vise den til jer.. sikke en redelighed ;)

Kagen en chokoladekage med hvid chokoladecreme, som er farvet lyserød og lyseblå og pyntet med MMF..  Jeg tænkte at "det går ski nok" .. og det gjorde det næste også. Mmf'en smeltede lidt da den kom i berøring med chokoladecremen, men da jeg pyntede dem en ½ times tid før de kom, så nåede de ikke at smelte HELT..  Smørcreme er det optimale valg, men chokoladecremen smager nu bedst :)

Billedet fra min telefon:

Girl and boy cupcakes

5 kommentarer:

 1. Hvor er de alså søde Lene. Et kæmpe tak for al din døje med billede-redeligheden ;) Godt kæmpet :) Du må have dig et nyt kamera.

  SvarSlet
 2. Super fine kager!
  Håber du får løst dit kameraproblem nemt og hurtigt :)

  SvarSlet
 3. Uanset at billedet er lidt træls, så er det da nemt at se at de er vildt søde
  Knus

  SvarSlet
 4. tak skal i have piger :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...