mandag den 18. februar 2013

Marcipan muffins

De her muffins er simpelhen super lækre og smager godt i gennem af marcipan. Dejen er tyk og man kan med fordel komme lidt frosne bær ned oven i -for at de bliver endnu saftigere..  
 
Marcipan muffins


Marcipan muffins

125g smeltet smør
2 dl sødmælk
3 æg
160g sukker
1 spsk vaniljesukker
250g mel
1 spsk bagepulver
200g revet marcipan

Evt frugt: blåbær, hindbær, og lignende..

Smelt smør i mælken, lad det ikke blive for varm. Pisk æg, sukker og vanilje lys og luftig.
Tilsæt skiftensvis mælke/smørblandingen og mel/bagepulver til æggesnapsen.
Rør marcipanen i til sidst og fordel i muffins forme. 24 stk. bag kagerne i ovnen ved 180grader i 20 min ca.

Husk at alle ovne ikke bager ens, så hold øje med kagerne de sidste min :)

1 kommentar:

  1. de lyder både nemme og gode, og så har jeg meget marcipan til overs fra julen... sååååååå....

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...