lørdag den 11. december 2010

karameller med lakrids OG hjemmelavede bounty

Jeg har før lavet karameller og denne gang har jeg lavet dem med lakrids smag. Jeg fandt opskriften her og lavede kun halv portion med lakrids og resten blev almindelige :)

Jeg brugte lakridsRODpulver fra panduro -og det var måske en fejl, for de smager IKKE af lakrids,overhoved!! men nu er de trillet i det også, så giver det lidt smag, men slet ikke nok. Kan man trille firkanter, he he..??


Lakrids karameller


Ikke nok med det, så lavede jeg hjemmelavede bounty. De var ret populære sidste år og jeg husker ikke hvem der startede med dem.. ihvertfald prøvede jeg at lave dem uden opskrift for jeg mener kun at det er kondenseret mælk og kokos ;)


1 ds kondenseret mælk fra Nestle'
300g kokosmel ca

og det blandede jeg til det var en tyk tyk masse.. prøvede på at lave bounty lignede stykker og lod dem tørre et pr timer.. inden jeg overøste dem med lys chokolade og dryssede lidt kokosmel ovenpå dem.Kønne er de ikke, men dælen de smager godt!!

Det var Tove's 3. adventsgave, som jeg afleverede i fredags, så hun rigtig kan hygge her i weekenden.

4 kommentarer:

 1. Hjemmelaget bounty hørtes veldig spennende ut, lurer på om jeg må teste det der :o)

  SvarSlet
 2. Hej - Super flotte kager du laver - kan du ikke give mig opskriften på den frosting du pynter kagerne med samt til de figurer som f.eks. rensdyrene. Tak - hilsen Lena

  SvarSlet
 3. Rensdyrene er lavet af fondant og Royal Icing er lavet af past.æggehvide og flormelis :)
  Jeg går ud fra at det er sidste års julekage til børnehavens julefrokost du har set??

  alternativt kan du købe fondant. Jeg er blevet vild med den der er på www.dinkage.dk ellers er der en opskrift på MMF her på siden :)

  Lene

  SvarSlet
 4. Lakridsrodspulveret smager ikke rigtig af lakrids (men af lakridsrødder ;)).
  Hvis du vil have den rigtige smag, skal du bruge lakridsekstraktet i stedet for, det fungerer til gengæld perfekt. Er du til salt lakrids, kan du jo tilsætte lidt salmiaksalt også :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...