Fransk Nougat med mandler, pistacie og tørrede tranebær
FRANSK NOUGAT
2.75 dl sukker
1 dl flydende honning
1 dl flydende glukosesirup
1 dl vand
2 stk. små æggehvider
0.5 dl sukker
100 g pistagenødder, usaltede
130 g smuttede mandler
130 g afskallede hasselnødder
Flormelis til at drysse med
Sådan gør du:
1: Sæt ovnen på 150 grader.
2: Kog sukker, honning, glukose og vand i en gryde til sukkerlagen er 148 grader. Brug sukker termometer.,.
3. Pisk imens æggehvider med det sidste sukker til en luftig og cremet marengsdej. Pisk den ikke for hårdt, anvend K-spaden på din røremaskine.
4: Hæld så den varme sukker blanding langsomt i en tynd stråle over marengsdejen og pisk i 10 min til den er hvid og luftig.
5: Varm imens pistacie, mandler og tranebær i ovnen i ca. 5 min og tag dem ud inden de begynder at tage farve.
6: Tag gerne et pr engangshandsker eller gummihandsker på for at beskytte dig mod den varme masse.
5: Varm imens pistacie, mandler og tranebær i ovnen i ca. 5 min og tag dem ud inden de begynder at tage farve.
6: Tag gerne et pr engangshandsker eller gummihandsker på for at beskytte dig mod den varme masse.
7 Tilsæt de varme nødder/mandler/tranebær og rør dem i på laveste hastighed, for at fordele dem i massen.
8: Smør et tyndt lag olie på et stykke bagepapir og læg den i en bradepande hvor du trykker massen godt flad.
9: Lad den køle helt af inden du skærer den i bidder/stænger, med en kniv smurt med lidt olie.
10: Kom flormelis på, så stykkerne ikke klistrer sammen.
11: Opbevar det lufttæt og ved stuetemperatur.
8: Smør et tyndt lag olie på et stykke bagepapir og læg den i en bradepande hvor du trykker massen godt flad.
9: Lad den køle helt af inden du skærer den i bidder/stænger, med en kniv smurt med lidt olie.
10: Kom flormelis på, så stykkerne ikke klistrer sammen.
11: Opbevar det lufttæt og ved stuetemperatur.
GLÆDELIG JUL
Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.
SvarSletBlogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.
SvarSletGreat article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
SvarSletVery interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.
SvarSletsteroid satın al
SvarSletheets
TQHS