fredag den 6. januar 2012

Øjne, sådan kan de laves

Du skal bruge runde skrive tyller i forskellige størelser. Jeg bruger her en str3 til hvid icing og så en str2 til det sorte icing. Sprøjteposer og adaptore og et pr pensler..

Du skal selvfølgelig bruge Icing, som du laver af past. æggehvide og flormelis, der skal være så stift at det kan holde formen. Se lige det her fif til din sprøjtepose. Jeg plejer at bruge mine rester til at lave øjne og andre ting af, istedet for at smide det ud *stop spild af mad*

Jeg kommer spidsen af tyllen ned i den hvide og giver den en lille klat sort.

Her kan du se at der laves små toppe. Dem kan du rette med en tør pensel.
Bare dup dem lidt så de er flade og uden toppe

Tæt på dem der ER duppet. Nu er det bare at lade dem tørre godt op (12 timer, et døgn eller to) inden bagepapiret rystes lidt og de er klar til at hælle i en lille skål til opbevaring.

Bliver du ved længe nok har du mange der kigger på dig :) og finder helt sikkert er pr der har samme størelse og kan bruges sammen.

Føler du dig også overvåget?? he he

5 kommentarer:

 1. hvordan laver du sort icing???? Jeg synes altidk un at min bliver grå iuanset hvor meget sort pastafarve jeg komme i :-((

  SvarSlet
 2. Pia, jeg bruger farven "ekstra sort", den er i en størrer bøtte end de andre -den farver rigtig godt og jeg bruger ikke "meget" i forhold til mængden syntes jeg.
  De farver godt i Icing :) jeg har lavet 1½ spiseske og brugte måske en 1/3 tsk til de her øjne og der er masser tilbage endnu :)

  SvarSlet
 3. Sikken en omgang øjne. Super god idé at bruge resterne til at lave øjne med.

  SvarSlet
 4. Hurra for mindre madspild! Og de øjne ser alt for sjove ud :-)

  Dun blog har hhermed fået en ny læser.

  KH
  Selina

  SvarSlet
 5. Fantastisk blog. Hvor længe vil du sige at øjnene kan holde sig?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...