Jeg fik nogle slikkepinde-pinde af en veninde der havde købt dem for længe siden men aldrig fik dem brugt..
Jeg har lavet både med og uden pind..
-de bagte småkager..
.. og der var et mindre uheld undervejs
opskriften er:
200 g sukker eller florsukker -florsukker giver en mere fin dej
2spsk fløde
1 stort æg
400g mel
tilsæt så SMAGEN:
1 spsk vanilliesukke ELLER
1 ps brunkagekrydderi ELLER
reven skal af en økologisk citron eller appelsin ELLER
erstat 50g af melet med kakao
Sigt flormelis i en skål, tilsæt letpisket æg og fløden. Bland det og tilsæt "smagen".
Sigt mel skiftensvis med smør tern og ælt det færdig på bordet når det ikke kan røres mere sammen
hviler 1½ time
og bages ved 175-200 grader i 10-15 min
hvor er de skønne!!
SvarSletHvordan har du fået icing så fint på? Med hvid kant og det hele :)
Smil fra Mia
Hold da helt op. Det er flotte.
SvarSlettak for det :)
SvarSletMia: jeg har først lavet kanten med en rund tyl i str 2 og ladet det tørre lidt inden jeg kom tynd icing med farve inden i.. det flyder ud og bliver nogenlunde glat :)
kunsten er at det bliver HELT glat og fiin ;)
Lene, du er hermed blevet min yndlings-blogger <3
SvarSletHvor er det en super fin blog du har.
Og jeg har netop set disse kager hos en svensk blogger, og er blevet helt hooket på ideen til barnedåbsbordet.
Ved du hvor din veninde har købt disse slikkepinde?
Kh Gitte