torsdag den 24. juni 2010

Alletiders Skt.Hans..

Vi var inviteret til skøn 60 års fødselsdag og skt.Hans i et.. en kanon oplevelse!! Det var med børn og vi var forberedte på et mareridt uden lige, med tre børn på knap 6½, 4½ og 1½ år.. Men sikke en fest..børnefest!!
Der var mad parat når børnene var sultne, der var to små telte stillet op sammen med legetæppe og en masse legetøj der ikke var for småt til børn under 3 og man skal sidde og passe på osv.. der var styr på det hele.. opsat bord til at pusle på og vådservietter og cremer i alle afskygninger..( og små bøger til at læse i imens mor eller far blev færdig i den anden ende med bleen :))
selv aftenens program var skrevet ned og blev fulgt, så småbørns forældre havde en chance for at  vide hva der skete og hvornår -og så kunne man selv vurdere hvornår man ville hjem og hva man liiige skulle have med :)
Der var sat hegn op for at vi voksne skulle vide hvor børnene var (de boede ud til en rimelig trafikeret vej)..jamen det var SÅDAN en total rolig og afslappet fest og det var SÅ hyggeligt.. det skal siges at værtsparret selv har 6, nu voksne, børn og de ER startet på børnebørnene :) så det var vist ret naturligt for dem at der var noget til børnene ...

Dagen idag bød på forundersøgelse på sygehuset. Knægten skal have lappet et hul efter et dræn han fik sat i for 5 ½ år siden. Det tog han i stiv arm og der er først plads til operation efter sommerferien, så det passer os fint.. Han skal starte i 0.klasse til August og det syntes jeg bestemt ikke han skal gå glip af.. så vi håber det bliver sidst i september eller ogso engang i oktober.. mere om det senere :)

glædelig Skt. Hans til alle... og tør jeg sige velkommen hjem igen. Håber i nød flyveturen ;)

1 kommentar:

 1. Hej Lene.
  Sikke en dejlig fest i har været til. Det er fedt når der bliver tænkt så meget på børnene.
  Jeg vil lige sige tusind tak for de fine muffinsforme og lysene. Jeg er meget glad for det hele, og prøver formene af her i weekenden.

  God weekend.

  Mange venlige hilsener
  Karina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...