lørdag den 25. august 2012

Ninjago

Grøn Lego Ninjago

Chokoladekage til fødselsdagen.
Jeg håber du havde en rigtig god dag men klassen Mingus :)
Tillykke med de 8 år

8 kommentarer:

 1. Der er en, som kan lide lego;) Det er en rigtig flot kage. Er det noget du selv har lavet eller er det fra en butik? Hvis det er fra en butik, så hvilken:) På forhånd tak.

  SvarSlet
 2. Hej Lene! Hvor er det nogle vilde og fantastisk flotte kager du laver ! Jeg er meget imponeret :-) Er det muligt at søge noget rådgivning hos dig da jeg virkelig gerne vil lave en Ninjago kage til min søns fødselsdag ?. Jeg har dog noget svært ved at se hvordan jeg skel gribe det an da jeg generelt ikke er særlig erfaren indenfor kage-bagning og tit synes at det mislykkes når jeg en sjældent gang gør et forsøg . Men jeg vil gøre alt for at give min dreng en god oplevelse på sin fødselsdag :-) så er det muligt at få en udførlig opskrift på ovenstående kage eller en af dine andre flotte Ninjagokager? For alternativt er det vel ikke muligt at lave en bestilling hos dig vel? Men nu ved jeg jo heller ikke lige hvor i landet at du bor :-) håber at høre fra dig! På forhånd tak! Mvh Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine, skriv på min mail hvilke problemer du har, lenegk@ofir eller leneskage@gmail.com, så skal jeg se om jeg kan hjælpe dig videre :)
   Hilsen Lene

   Slet
 3. Hej Lene

  Super flot kage - er det et sukker billede, i så fald hvor får man et sådan?

  Mvh

  Mai-Britt

  SvarSlet
 4. Jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvor du har fået fat i ninjago sukkerprint henne.. :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...