lørdag den 1. januar 2011

Årets 1.kage -baby rump cake

Kort før jul ringede min lillebror om det kunne lade sig gøre at få en kage til den 2.januar og til 12 personer.. Han skulle til barnedåb og ville gerne forære forældrene til det yndige pigebarn, en kage..

..og selvfølgelig kunne jeg det ;) , højgravid og pinlig ædru efter nytårets komme.. Jeg lavede kage mens mand og børn ryddede op og gjorde rent efter en herlig aften.


BABY RUMP CAKE IN PINK

Kagen er chokoladekage med tobleronecreme og hindbær mousse uden kerner. Den er smurt op med nutellasmørcreme og overtrukket med hjemmelavet MMF..

..Og som den hurtige læser har bemærket, så er der ikke navn på kagen!! Det bliver først offentlig gjort i kirken :)


10 kommentarer:

 1. Den var jo bare sååååå nydelig, jeg har et spørsmål bare hva har du laget selve baby rumpen av. Er det i noe som du har trekt med mmf etterpå. ???

  SvarSlet
 2. så søt kake.. :)
  Hvordan lager du hindbærmoussen uten kærner???

  SvarSlet
 3. Geir Ove: Baby rumpen er chokoladekage der er bagt i en ball-pan (eller lille glas skål) og så smurt op og overtrukket med mmf :)
  nogle gange laver jeg den med fyld inden i.. må huske at tage et billede af det næste gang..

  Torill K: jeg sier kernerne fra, når bær er kogt til mos med sukker og lidt vanillie.. der giver en dejlig blød mousse, når man ikke får kernerne med :)

  SvarSlet
 4. Tusen takk for kjapt svar. Gjør du det samme med armer og bein også ehheheh

  SvarSlet
 5. nej det er MMF uden kage i.. ;)

  SvarSlet
 6. sikken flot og sød kage......

  jeg håber jeg får mulighed for at lave sådan en kage engang

  godt nytår

  SvarSlet
 7. Hej Lene

  Wow for en kage. Og tak for din søde hilsen hos mig. Jeg kan slet ikke tåle at læse med på de her kage-blogs (men gør en undtagelse) - det er jo en evig kilde til tænder, der løber i vand og lækkersult. Men wow igen - ville ønske vi havde haft sådan en til vores barnedåb!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Hej Lene
  Nøj hvor er det er en kær kage. De er imponerende at du kan få det til at ligne så vildt. Det minder mig om Boy, fine detaljer;-)
  hilsen lone.g

  SvarSlet
 9. Nårh hvor er den bare sød. Man ville jo ønske at man havde små børn i familien, så man selv kunne prøve at lave sådan en kage. Jeg er dybt imponeret :)

  Hilsen Luise

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...