torsdag den 22. juli 2010

Hortensia how to..


Jeg har været på udkig efter nogle sommer blomster og fandt disse udstikkere på dinkage og så var jeg solgt.. nu ejer jeg dem og har lavet en arbejdsbeskrivelse på hvordan jeg har gjort :) 

Først og fremmest skal du bruge udstikkerene. Jeg kan ikke undvære min lille nibtang eller min spidstang når jeg skal gøre mine wire klar til blomster. Jeg bukker den ene ende to gange, så der bliver en lille knold.
Jeg har brugt gum paste fordi det tørrer hurtigt og så har jeg farvet med en lilla farve. Rul det ud og udstik 3 af gangen. det tører utrolig hurtig!!

Balltool dem lidt i kanterne, så de kommer til at se lidt mere naturlige ud. Så lægger jeg dem til at tørre i en lille malerbakke, mens jeg laver et hold mere
I med wire inden de bliver alt for tørrer og på med en lille knop som jeg limer på med lidt vand. brug en lille pensel så der ikke er vand over det hele..
Jeg taper dem sammen 3 og 3 og starter med tapen et pr cm nede af stilken.


og så bruger jeg min spids tang til at bukke dem lidt fra hinanden så de kommer til at fylde godtSå sætter jeg dem sammen i bunter. 1 i midten og 4 rundt om. Nu gælder det om ikke at knække bladene af og så alligevel sætte dem godt fast med tapen :)

Nu mangler jeg at duste dem, men det må jeg få lavet en anden dag. lige nu ligger de gemt godt af vejen og venter på vores fødselsdage i begyndelsen af august :)

Det blev også til en lille reklame for dinkage. Jeg kan bare godt lide at man kan købe alle sine ting eet sted -så sparer man også lidt i porto jo.. men uanset, så håber jeg at I får lyst til at prøve kræfter med Hortensia blomster som fåes i et utal af farvekombinationer..

3 kommentarer:

 1. De er rigtig søde !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Lene,

  ih - jeg ELSKER hortensia... De er blevet vildt flotte :o) jeg tror bestemt at jeg må få bestilt de udstikkere - men jeg synes at 50,- i porto er lidt meget :o(

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 3. De er rigtig flotte - og egentlig ret simpelt. Det ser rigtig godt ud når de bliver samlet i buketter.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...