torsdag den 24. januar 2013

Bryllupskage a la surprice bryllup

I dag kom der er billede op på facebook af hr og fru "surprice,vi er gift nu" men jeg må indrømme at have vidst det er godt stykke tid for jeg fik nemlig æren af at lave deres kage. Bryllupskage!!

De havde hver i sær deres forældre og et vidne med, så 8 pers + deres lille snart 2 årige knægt har smovset i bryllupskage. Jeg har glædet mig til at se et billede af dem og også ønsket tillykke, selvfølgelig! Så kl 11 idag tænkte jeg ekstra meget på dem og der hvor jeg var, der skinnede solen fra en skyfri himmel -det håber jeg også den gjorde hvor brudeparet var  (indsæt selv hjerte)

Hjerte bryllupskage

Pynten nede foran


Kagen skulle ikke være for sød, så vi blev enige om at det skulle være en chokoladekage med lime -og hindbær mousse imellem. Kagen skulle være hvid og pynten matche med farverne: lime og lilla :)

Nærbillede af blomster

6 kommentarer:

 1. Lækre farver og flotte blomster :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot!!!
  Jeg er helt spritny ud i kageuniverset, elsker at bage, er god til det, er kreativ anlagt - men har aldrig lavet kager med fondant osv...nu har jeg så pløjet din blog igennem, suget viden til mig, og springer ud i at lave en barbiekage til min datter der fylder 3 den 15 feb, jeg glæder mig til at prøve det af!! Tusind tak for dine flotte DIY beskrivelser. De er virkelig godt beskrevet, og skåret ud i pap, - det kan jeg li ;)

  Venlig hilsen mor til tre :)
  Rikke.

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kage og fine farver.

  SvarSlet
 4. Den er bare så fin og romantisk! Og faktisk lidt forårsagtig :).

  SvarSlet
 5. Hejsa Meget smuk kage ;)
  Laver du dine blomster i fondant (hvilke fondant)Hvis du bruger fondant, kommer du så tylose i og hvordan får du det så tyndt uden det knækker

  Kh Nathalia

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...