lørdag den 16. juli 2011

90 års fødselsdag

Min veninde's farmor fylder 90 år og det fejre de idag. Vi blev enige om at det måtte kræve en kage og så gik vi igang med at lave blomster i massevis og lagkagebunde lagt i fryseren, og så var vi klar til at vente på den store dag..


90 års kagen


2 store sommerfugle og 3 små.. symbolsk for hende og hendes afdøde mand og deres 3 børn


Farmor har altid holdt meget af fuchsia'er, så dem lavede vi rigtig mange af.
Lidt roser og lidt orchideer blev det også til.


Men kagen kunne ikke gøre det alene..
Min veninde har hæklet hende et rigtig flot slumre-tæppe, som i ser på billedet..
-og så smækkede hun lige en sang sammen også for ikke at nævne at farmor får en buket blomster hver måned også..  "det er ingen smalle steder i bredgade!!"

Kagen er lyse lagkagebunde med tobleronecreme og hindbærskum -overtrækket er den lækre PME sugarpaste købt i RÅ mængder fra http://dinkage.dk/ :)Kagen er lige afhentet og nu venter jeg i spænding på hvad farmor siger til kagen i eftermiddag. Hendes umiddelbare reaktion var at hun var glad for at spare de 10 kr pr person til småkager på stedet hvor festen skulle holdes .. hi hi    -det syntes vi nu alligevel var lidt morsomt :)

3 kommentarer:

 1. Hun blir da helt sikkert LYKKELIG for den kage, hvor er den flot. Og dejligt tæppe også .... rigtig god dag for hende

  SvarSlet
 2. Jublen ville ingen ende tage og kagen blev badet i blitz fra de mange billeder der skulle tages af den :) skrev min veninde til mig,
  så det var en god gave at give..

  SvarSlet
 3. Ih hvor er den flot!!! Elsker de mange blomster :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...