torsdag den 9. juni 2011

Cakepops med blomster

Så var der mødregruppe nr 4 der var på besøg og de fik cakepops:

en bajlefuld cakepops


Cakepop med blomst

Kagerne er af vaniljekage og vaniljefrosting med lime
overtrukket med chokolade der er farvet med "spring green" dust

12 kommentarer:

 1. Wauh... de er bare flotte.
  Dem nænner man da ikke at sætte tænderne i.

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Wauw hvor er de bare fine.

  SvarSlet
 3. Wauw hvor er de flotte! Jeg fik nogle pop cakes til min venindes barns fest, pyntet som babyer, så fine :D

  SvarSlet
 4. Super fine popcakes!

  Har du fået min mail vedr. færdiglavet fondant?

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare smukke... Jeg skal vist have øvet mig lidt ;O)

  SvarSlet
 6. Tak skal i have piger :)
  Mia: jeg har fået svaret. har været på hyttetur med familien her i pinsen ;)

  SvarSlet
 7. Nu har jeg set den udstikker til blomster på flere af dine kager og har ledt så meget efter den, men kan ikke finde den nogen steder:/ Vil du ud med et hint?? :):)

  ...og så er det bare nogle fantastiske flotte kager du laver, er du gal jeg ville ønske jeg var så hård til det - du fortjener bare en kæmpe ROS for dine kager:D

  SvarSlet
 8. Nej! Hvor er dine kager så flotte!! Helt vildt!

  Jeg håber ikke det gør noget, men jeg skriver dog af en anden årsag. Jeg havde set billederne af dine kager i forbindelse med din mødregruppemøde. Jeg kigger næmmelig efter førstegangsmødre på nettet, som gerne vil være med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 1000 kroner hos BabySam, og måske er det noget for dig eller andre førstegangsmødre du kender? Jeg forklarer lige...

  Jeg er en gravid studerende, som er ved at færdiggøre mit cand.merc studie på Aalborg Universitet. I min afsluttende opgave skriver jeg om beslutningsprocessen for forbrugere som står overfor mange valgmuligheder. Og det er jo en situation vi gravide/nye forældre sagtens kan genkende, fra vores mange køb af baby produkter. ;0)

  Hvis du som førstegangsmor har stået overfor at købe din første barnevogn indenfor de seneste 18 måneder, håber jeg på, at du venligst vil afsæt ca. 10 minutter af din travle hverdag til at svar på mit on-line spørgeskema. Alle deltager, som efterlader en emailadresse, kan være med i konkurrencen om et gavekort på kr. 1.000,- hos BabySam. (Undersøgelsen har intet med BabySam at gøre. Jeg syntes bare, at evt deltager skulle få mulighed for, at få noget tilbage for deres tid.) Deltagelse skal ske inden den 31 august, og kun én besvarelse per husstand er tilladt. Adgang til spørgeskemaet kan findes ved følgende link:


  https://www.surveymonkey.com/s/customer_decision

  Hvis du kender andre førstegangsforældre, som har købt en ny barnevogn indenfor de sidste 18 måneder, må du meget gerne sige det videre! Please!!! ;0) Jeg vil så gerne kunne få besvarelser nok til at kunne få statistisk grundlag for min undersøgelse (og endelig blive færdig med min uddannelse før min lille pige kommer til verden til november.)

  Håber du har tid og lyst til at hjælpe!


  På forhånd tak for hjælpen!

  Med venlig hilsen, Kelly

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...