mandag den 21. februar 2011

Famillieforøgelse -på badeværelset!!

Lille pigen er simpelhen kommet ud og i får beretningen her:
Jeg blev sat igang fredag morgen på Herning sygehus med en stikpille. Jeg havde ondt i højre side og hostede og lægen sagde jeg havde fået en lille fibersprængning af at hoste. Så de sendte mig hjem med en tid om at komme igen tirsdag kl 9

Men jeg kom nu allerede lørdag morgen ;)

-for da vi stod op lørdag morgen fik jeg mega ondt kl 6 og den ene ve tog den anden. Manden pakkede bilen, ringede til jordemoderen, som ville ringe igen om lidt og jeg prøvede at overleve smerterne imens.. Så sagde det plask omkring kl 6.40 og jeg skyder på der var 2½L orange/grøn plumret fostervand..det sagde virkelig PLASK, af med tøjet og så var planen at jeg skulle have tørre bukser på og på sygehuset..manden tørrede det værste vand væk fra mine ben og allerede der kunne vi mærke hovedet.
Jeg kom ned at lægge og i næste ve kom hovedet og så kom kroppen med ved den næste -en ny verdensborger var født, kl 7.05    vores "lille" pige.. nu ventede vi bare på falck.

Falck kom 5 min efter jeg havde født. Nu gik tiden med at vente på moderkagen kom ud eller at den mistede pulsen. Akutlægen kom og de mærkede af og til efter puls for at få navlesnoren skåret over. Navlesnoren var ret kort, så det var ikke muligt at komme op på båren før de enten kunne klippe navlesnor eller moderkagen blev født.. vente vente på et plaskvådt og ulækkert gulv -heldigvis for gulvvarmen, men av min rumpe!!
Manden sad med pigen og så var de nødt til at skifte fordi vores badeværelse er RET lille og de fik ondt i deres ben af at sidde på hug.. men de måtte jo samtidig ikke rykke i navlesnoren..
Endelig var pulsen ophørt og navlesnoren blev klippet..Jeg kom op og over på båren -mens blodet løb ud af moderkagen. iskoldt blod, uff. Ud i ambulancen med mig og baby kom bagefter, hun skulle ikke være i kulden for længe. Vi kørte og manden kom i bilen da han havde fået pakket det sidste sammen.
Da jeg nåede ind på fødestuen, kom moderkagen ud og jeg skulle have 3 pynte-sting. Med det tre andre har jeg fået 2 hver gang, så det var da billigt sluppet.

Vores "lille" basse vejede 4600 g og var 54 cm ved fødslen

Jeg lover at der ikke bliver stilhed på bloggen foreløbig. På torsdag har vi en 2 årig -og søndag en 5 årig fødselsdag der skal fejres -og det selvfølgelig med kage!!

12 kommentarer:

 1. Stort TILLYKKE her fra !!!

  Sikken en omgang !!! Og sikken en basse hihihi

  Det er da vist en fødsel der ikke bliver glemt, hverken af Jer eller falck folkene.

  Endnu en gang Tillykke
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hooooold da ellers op en historie, der bliver da noget at fortælle om til fødselsdage mange år frem i tiden :) Stort tillykke med den lille basse :)

  SvarSlet
 3. TILLYKKE med datteren ...sikke hurtigt det gik

  det må have været en noget overvældende oplevelse.

  det var da en pæn str ... så kan i vist godt gemme det helt lille babytøj væk ... men det vidste i måske godt.

  hatten af for du allerede har overskud til at tænke i 2 gange kage :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en oplevelse!
  Stort tillykke med datteren, og tak fordi du delte historien ;-)

  SvarSlet
 5. Hold da op. Stort tillykke med den lille ny fra Nykøbing Falster af.

  SvarSlet
 6. Tillykke med datteren. Og tak for historien - ret spændende fortælling. Håber den kommende tid bliver lidt roligere for jer.

  SvarSlet
 7. Vildt vildt VIIIILLLDT!!! Lene, hold op du er god til de der fødsler :) Stort tillykke med familieforøgelsen, håber I har fundet jer godt til rette alle 6.
  Kæmpe kram fra Kbh

  SvarSlet
 8. sikke en omgang :) stort tillykke!!

  SvarSlet
 9. Stort tillykke herfra ;) Og sikke en historie... VILDT...

  SvarSlet
 10. sikken en entré - hun skal nok blive til noget stort - tillykke!!
  kh
  Anne, kagekrummer.com

  SvarSlet
 11. 1000 tak skal I have. Vi tilbringer det meste af eftermiddagen i sofa'en hvor vi kigger på lillesøster -det er ret hyggeligt at ungerne gider være med i det.

  Hilsen Lene

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...