torsdag den 22. juli 2010

Hortensia how to..


Jeg har været på udkig efter nogle sommer blomster og fandt disse udstikkere på dinkage og så var jeg solgt.. nu ejer jeg dem og har lavet en arbejdsbeskrivelse på hvordan jeg har gjort :) 

Først og fremmest skal du bruge udstikkerene. Jeg kan ikke undvære min lille nibtang eller min spidstang når jeg skal gøre mine wire klar til blomster. Jeg bukker den ene ende to gange, så der bliver en lille knold.
Jeg har brugt gum paste fordi det tørrer hurtigt og så har jeg farvet med en lilla farve. Rul det ud og udstik 3 af gangen. det tører utrolig hurtig!!

Balltool dem lidt i kanterne, så de kommer til at se lidt mere naturlige ud. Så lægger jeg dem til at tørre i en lille malerbakke, mens jeg laver et hold mere
I med wire inden de bliver alt for tørrer og på med en lille knop som jeg limer på med lidt vand. brug en lille pensel så der ikke er vand over det hele..
Jeg taper dem sammen 3 og 3 og starter med tapen et pr cm nede af stilken.


og så bruger jeg min spids tang til at bukke dem lidt fra hinanden så de kommer til at fylde godt



Så sætter jeg dem sammen i bunter. 1 i midten og 4 rundt om. Nu gælder det om ikke at knække bladene af og så alligevel sætte dem godt fast med tapen :)

Nu mangler jeg at duste dem, men det må jeg få lavet en anden dag. lige nu ligger de gemt godt af vejen og venter på vores fødselsdage i begyndelsen af august :)

Det blev også til en lille reklame for dinkage. Jeg kan bare godt lide at man kan købe alle sine ting eet sted -så sparer man også lidt i porto jo.. men uanset, så håber jeg at I får lyst til at prøve kræfter med Hortensia blomster som fåes i et utal af farvekombinationer..

fredag den 16. juli 2010

sørøver skibet

Det var i onsdags jeg lavede dette skib og drengen fik det med torsdag morgen i anledning af at det snart var ferie i SFO'en..  En af medhjælperene derovre havde fødselsdag, så det passede jo perfekt med lidt kage..

Masser af guldmønter, rom, krudt og kanoner..som hører et respektabelt sørøversikb til!!

Kagen var chokoladekage og den var smurt op med nutella smørcreme og pyntet med fondant
Det var varmt at lave kagen, men den faldt i rigtig god jord :)

mandag den 12. juli 2010

Jordbær levering...

Sikke en dejlig overraskelse..

manden havde hjulpet en arbejdskollega med hans computer og idag troppede han op kl 7.30 med en hel kasse nyplukkede jordbær og to poser nyopgravede kartofler. Det skal siges at der var 10 bakker jordbær og de var godt fyldte...  sikke en dejlig gave at få..

3 børn og jeg selv satte en bakke til livs og bettemus fik en enkelt bakke med i dagpl og mellemste bukkebruse fik 2 bakker med til hendes stue hvor de kun er 12 børn i denne uge.. knægten ville hellere spise dem selv, så vi ringede efter forstærkning (bedstemor og bedstefar) der kommer med fløde i eftermiddag og guffer


guffe guffe nam nam..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...