fredag den 8. april 2011

Icing -glasuren der ofte bruges i kage sammenhænge..

Icing er æggehvide glasur og kan bruges til rigtig mange ting.
Her er opskriften:

1 past. æggehvide
Flormelis
1/4 tsk husholdningseddike eller citron
evt pastafarve

Hviden kommes i en skål og der tilsættes så meget flormelis at når du trækker skeen forsigtigt op, så dannes der små toppe på glasuren som bukker let over .. kom flormelis i lidt ad gangen til sidst

Icing bruges bla til:
kransekage kurv
Tiara til en prinsesse
Småkager og
Lambeth dekoration

3 kommentarer:

  1. Tak for det :) Jeg bruger ellers "ti sekundersreglen" som er så irriterende krævende. Det her er meget lettere !

    SvarSlet
  2. Ditte, jeg aner ikke hvad "ti sekundersreglen" er.. med mindre det er noget fx mad, man samler op fra gulvet og mener at hvis det sker inden for de 10 sek, så kan det stadig spises ;)

    SvarSlet
  3. jeg synes dett er hulens svært at klemme ud af en tullepose, uden posen går i stykker!? HAr du et godt tip?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...