tirsdag den 12. april 2011

Chokoladeskåle med frugt

Til barnedåben fik vi hjemmelavede chokoladeskåle med frugt.
Skålene lavede jeg ved at smelte mørk chokolade og så pustede jeg vandballoner op som jeg forsigtig dyppede i chokoladen. Hvis chokoladen er for varm, så springer ballonen og du har chokolade OVER ALT... taler af bitter erfaring (indsæt selv græde-smiley's)

men flotte er de syntes jeg:

Her et "dagen-derpå-rester" billede uden råcreme og jordbær på toppen

Råcreme til frugen skal laves af 4-6 æggeblommer, som er pisket hvide med 250 g sukker og korn fra en vaniljestang og derefter vendt rundt i ½l flødeskum.. smides det i fryseren får du den dejligste hjemmelavede IS

Frugten er ananas, pærer og ferskner fra dåse, friske vindruer og jordbær skåret i små stykker

1 kommentar:

  1. Hvor er det da bare en god idé med de vandballoner!!!! det må prøves en dag.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...