Heldigvis er han ikke krævende hva pynten angår, men kagen skal helst være drømmekagen fra broust.
Det er så nu jeg fortæller at han blev snydt!! Kagen er chokoladekage og øverst sidder roserne fast i chokolademousse
Urtepotte med roser
Røde roser i modelleringschokolade
Modelleringschokolade:
200g chokolade (lys, mørk, hvid, eller candymelt)
60 g flydende glukosesirup
Chokoladen smeltes over vandbad hvorefter glukosen hældes i.. chokoladen stivner nu lidt og så er det bare med at røre til det er en ensformig masse.
Hældes i en pose og lægger en times tid eller to. Gerne til næste dag. Chokoladen skal lige have lov at modne.
Når du ruller chokoladen ud er det en god ide at duste med maizena stivelse -det kan senere vaskes af med alkohol på en lille pensel..
Hold da op, den er godt nok flot.
SvarSletEr det nemt at arbejde med modelleringschokolade?
Den er godt nok flot. Er det nemt at arbejde med? Og hvordan smager det? Er det mest for voksne eller kan det serveres for børn?
SvarSletHejsa jeg har det samme spørgsmål og knækker det let. Hvordan og hvor længe kan det gemmes og er det lige meget hvilke chokolade man bruger...
SvarSletKh Nathalia