Jeg har bagt marenges fra morgenen af. Spøgelser og kødben blev det til..
12 små spøgelser
kødben
Marenges:
3 æggehvider
2 kop sukker
½tsk eddike
Hvider piskes næsten stive inden sukker tilsættes lidt af gangen, mens der stadig piskes -tilsæt eddiken. Marengs skal være så stiv at der dannes toppe når piskeriset trækkes langsomt op.
Bages ved 125grader i 1½ time, alt efter størrelse. De tørrer nok nærmere end at de bages ;)
Jeg tyllede mine spøgelser ud på pladen så de blev ca 5 cm høje. Jeg brugte en rund tyl nr 12 som jeg også lavede kødben med.
Spøgelserne fik "arme" ved at jeg stak en teske lidt ind i dem og trak den ud igen, så der blev dannet en lille top på begge sider..
De sorte øjne og munden, de er tyllet på med tyl nr 3 i rund/skrive-tyl..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar