Gentag efter mig: Fem Flade Flødeboller på et Fladt Flødebolle Fad..
Hjemmelavede flødeboller med hindbær skum og mørk chokolade
med frysetørret hindbær stykker til pynt
Flødebolle skum:
80g flydende glukose
60g vand
150g sukker
korn
fra en vanilje stang
Det koges i en tykbundet gryde til min 117grader
(brug et sukker termometer) imens:
100g past hvider
2 spsk
sukker
piskes stiv i røremaskinen.
Det kogende sukkervand hældes forsigtig og langsomt i æggehviden mens der piskes og kom 3 spsk hindbær ekstrakt ved. Massen skal være godt stiv og kold, inden den kommes på sprøjtepose.
Jeg har brugt marcipan bunde. Skåret skiver af en rulle marcipan (xl -derfor blev de store og flade) og bagt dem i 3-4 min, og lagt en ½ stk pålægschokolade på for at de ikke skulle suge fugt fra flødebolle skummet.
Efterfølgende har jeg bagt flødebollerne 4 min ved 175grader -det gav en tør overflade og så kunne jeg overtrække flødebollerne med det samme :)
Hindbær flødeboller
Ingen kommentarer:
Send en kommentar