onsdag den 25. januar 2012

Sådan smøre du kagen op


1. Fjerne folie fra cakedrum og tag plastposen væk fra toppen
2. Læg cakedrum oven på kagen, så bunden er i vejret. Vend kage og drum rundt i et snuptag.
3. Fjern bageringen og plastposen.
4. Smør kagen op, så chokoladecreme, bær mousse og kagebunde er dækket overalt.
5. Rul din godt gennem æltet fondant ud på maizena majsstivelse, undgå at få det op på fondanten.

Se også:

2 kommentarer:

  1. Hvor er det fedt at du lige har overskud til at lave sådan nogle lækre tutorials! Det er der helt sikkert rigtig mange kage-jomfruer, som vil nyde rigtig godt af! Ja også mig selv da!

    Jeg må bare lige sige, at da jeg læste overskriften, læste jeg "sådan smølfer du kagen op" hehe... Det skal lige siges, at jeg lige havde set et andet indlæg om smølfebukser!

    SvarSlet
  2. Hejsa Lene hvad smør du kagen op med ?? Og skal det være tør før du ligger fondanten på kagen ?? Og hvordan opbevare man en kage med
    Fondant for at det ikke smelter ??

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...