onsdag den 4. august 2010

Smørcreme med palmin

Palminsmørcreme:

250g blødt lurpak smør
250g blødt palmin
1-1½ pk flormelis
3 tsk vanillie essens
5-6 spsk vand

Smør og palmin piskes godt sammen. Flormelis, vand og essens piskes i, lidt af gangen.
Smørcremen kan fryses ned til senere brug. Frys evt i mindre portioner.
Opskriften er oprindelig fra Mette som har Mette's kagedrømme.

5 kommentarer:

  1. Hej Lene

    Jeg har et problem som du måske kan hjælpe mig med.

    Når jeg gerne vil farve cremen bruger jeg pastafarve (fra kop og kande), men hvis jeg ikke er hurtig med at sprøjte det ud begynder det ligesom at skille, (det kan dog rører op igen). Har du nogle forslag til hvordan jeg løser dette problem?

    Mvh Brit

    SvarSlet
  2. Hej Britt, pisk det rigtig godt når du har fået farven i, så skiller det ikke :)
    Jeg har selv oplevet det..

    SvarSlet
  3. Mange tak. Det gør jeg næste gang.

    SvarSlet
  4. har du en opskrift på en alm. smørcrem?
    MVH Karina

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...