Palminsmørcreme:
250g blødt lurpak smør
250g blødt palmin
1-1½ pk flormelis
3 tsk vanillie essens
5-6 spsk vand
Smør og palmin piskes godt sammen. Flormelis, vand og essens piskes i, lidt af gangen.
Smørcremen kan fryses ned til senere brug. Frys evt i mindre portioner.
Opskriften er oprindelig fra Mette som har Mette's kagedrømme.
Hej Lene
SvarSletJeg har et problem som du måske kan hjælpe mig med.
Når jeg gerne vil farve cremen bruger jeg pastafarve (fra kop og kande), men hvis jeg ikke er hurtig med at sprøjte det ud begynder det ligesom at skille, (det kan dog rører op igen). Har du nogle forslag til hvordan jeg løser dette problem?
Mvh Brit
Hej Britt, pisk det rigtig godt når du har fået farven i, så skiller det ikke :)
SvarSletJeg har selv oplevet det..
Mange tak. Det gør jeg næste gang.
SvarSlethar du en opskrift på en alm. smørcrem?
SvarSletMVH Karina
Kanarya Adaları yurtdışı kargo
SvarSletKanada yurtdışı kargo
Kamerun yurtdışı kargo
Kamboçya yurtdışı kargo
Jersey yurtdışı kargo
OUAW