tag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post4847652012733366995..comments2024-02-01T06:31:43.932+01:00Comments on Leneskage.dk: Kondenseret mælkLene's kage-designhttp://www.blogger.com/profile/09488320979105492439noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-61774919307996388532013-02-06T18:25:23.946+01:002013-02-06T18:25:23.946+01:00Boede i Spanien engang, og der brugte vi det direk...Boede i Spanien engang, og der brugte vi det direkte fra dåsen, uden kogning, til pandekager i stedet for mælk og sukker.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-52805903545242589532012-10-24T20:36:50.066+02:002012-10-24T20:36:50.066+02:00Har lige prøvet at lave dette - med stor succes. S...Har lige prøvet at lave dette - med stor succes. Så stor at jeg nok ikke når at få det brugt i de kager jeg havde planlagt, for det smager urimeligt godt fra dåsen :-)<br />I øvrigt kogte jeg kun min i 3 timer og den blev fin.Lindahttps://www.blogger.com/profile/10741972439746334919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-8544735866288667332012-10-22T17:38:15.224+02:002012-10-22T17:38:15.224+02:00Hej Lene, jeg køber min her på Nørrebro. Fåes her ...Hej Lene, jeg køber min her på Nørrebro. Fåes her i næsten alle store grønthandler/ etniske købmand. jeg bruger min til at lave pakistanske desserter. Har ikke prøvet at lave "Dulce Leche" endnu :) Vh MisbahMisbahhttps://www.blogger.com/profile/15917263973124127806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-81423283010097014332012-10-18T11:58:15.900+02:002012-10-18T11:58:15.900+02:00Hej Lene
Sikken en dejlig hjemmeside.
Jeg bor i T...Hej Lene<br /><br />Sikken en dejlig hjemmeside.<br />Jeg bor i Tyskland og var paa udkig efter noget helt andet, da jeg tilfaeldigt landede her.<br />Kondenseret mälk - karamel tilstanden efter de 4 timers kogning, er ogsaa glimrende fyld i konfekt.<br /><br />Mange hilsener og paa helt sikkert gensyn :-)<br />JetteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-45483755901930360032012-09-29T22:42:59.995+02:002012-09-29T22:42:59.995+02:00Hej Lene..
Jeg bruger det istedet for fløde og su...Hej Lene.. <br />Jeg bruger det istedet for fløde og sukker i the/kaffe.. ca 3 tsk.. I Indien bruges den til desserter, the og kaffe.. Har aldrig hørt om at koge det før nu.. Skal afprøves snart:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-30991339019836407422012-08-14T03:01:28.571+02:002012-08-14T03:01:28.571+02:00Hej Lene. Mit navn er Viviane og boede næsten tre ...Hej Lene. Mit navn er Viviane og boede næsten tre år i Danmark. Hvor jeg boede i, var let at finde Nestlés kondenseret mælk (Vejle og Viborg). Hvis du bruger en trykkoger, når du begynder at tage hensyn til tryk, kan du slukke after 40 minutter. Det er meget hurtigere. Vær ikke bange, fordi de ikke eksploderer, har jeg gjort flere gange. Jeg er fra Brasilien, og her er vi kalder det sød mælk. Vi plejede at fylde kager, der spises med ost og endda spise det klart. Mange mennesker finder det for sød, så bland det med en creme kaldet creme de leite, men det er ikke flode og creme fraiche (Jeg har også fundet i Danmark i de udenlandske butikker). VIVIANE DELANIhttps://www.blogger.com/profile/12880752115859999364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-51776767916213166652012-06-19T19:28:42.674+02:002012-06-19T19:28:42.674+02:00MUMS! De har faktisk lige været på tilbud i Rema t...MUMS! De har faktisk lige været på tilbud i Rema til 12,- og i min lokale har de stadig dåser til salg, så prøv at kigge hvis I har en Rema i nærheden.<br /><br />Og så har jeg en opskrift/vejledning her til hvordan man selv kan lave Dulce de Leche: http://kagecreme.dk/dulce-de-leche-kondenseret-maelk-hjemmelavet/Kagecreme.dkhttp://kagecreme.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-20868485684376950842012-06-18T17:02:41.552+02:002012-06-18T17:02:41.552+02:00Man kan også blot blande sødmælk med sukker - jeg ...Man kan også blot blande sødmælk med sukker - jeg mener det er forholdet 1 liter mælk mod 400 g. sukker. Evt tilsæt korn fra en eller to vaniliestænger. Og så kog det ned ved svag varme. Mener, det tog en times tid. Derved er det også nemmere at tilpasse konsistensen :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-78903404491509696662012-04-21T01:59:36.860+02:002012-04-21T01:59:36.860+02:00Hejsa
Skal man ikke lave 4 små huller i kanten af...Hejsa <br />Skal man ikke lave 4 små huller i kanten af toppen,det har jeg fået af vide for at den ikke skal eksploderer... <br /><br />KH NathaliaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-4645010300355279042012-03-25T12:56:04.749+02:002012-03-25T12:56:04.749+02:00Finsen, jeg er ikke selv så vild med smagen. Nogle...Finsen, jeg er ikke selv så vild med smagen. Nogle vender det i flødeskum og bruger i kager :)Lene's kage-designhttps://www.blogger.com/profile/09488320979105492439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-32250985194645939672012-03-24T22:54:19.225+01:002012-03-24T22:54:19.225+01:00hvordan bruger du det i kage lene? det bliver vel ...hvordan bruger du det i kage lene? det bliver vel blandet med noget og sammen med jbad?Finsenhttps://www.blogger.com/profile/15057548608262317036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-35026305911638415472012-03-08T20:44:26.157+01:002012-03-08T20:44:26.157+01:00Hej Kathrine, jeg koger den med låg og HELT dækket...Hej Kathrine, jeg koger den med låg og HELT dækket af vand. Du kan sagtens vende det i flødeskum og bruge i en kage :)<br />Jeg er ikke SÅ vild med smagen, så jeg har ikke prøvet det selv.Lene's kage-designhttps://www.blogger.com/profile/09488320979105492439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-64966433836374926982012-03-06T21:31:54.978+01:002012-03-06T21:31:54.978+01:00Hej Lene - jeg har netop indkøbt en del af disse d...Hej Lene - jeg har netop indkøbt en del af disse dejlige dåser og tænker at jeg vil prøve det som fyld i en chokoladekage, men men men - kan jeg vende det i noget flødeskum, eller ville du bare bruge det som det er når det har været kogt !? (Koger du med eller uden låg? ) <br />På forhånd tak <br />Kathrinekathrinehttps://www.blogger.com/profile/16838916221296683041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-28819911874617014542012-02-22T21:40:25.698+01:002012-02-22T21:40:25.698+01:00Det er altså den SuperBest på Lyngbygårdsvej...Det er altså den SuperBest på Lyngbygårdsvej...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-79570840789112457822012-02-22T21:38:58.786+01:002012-02-22T21:38:58.786+01:00Hej. SuperBest i Lyngby sælger også kondenseret mæ...Hej. SuperBest i Lyngby sælger også kondenseret mælk - du finder den ved kaffe/the/sødemidler :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-43964783944252750522012-01-09T19:40:20.459+01:002012-01-09T19:40:20.459+01:00Hej. Jeg har set det i mange Rema 1000 butikker i ...Hej. Jeg har set det i mange Rema 1000 butikker i og omkring København.<br />Hilsen Jeanne fra GentofteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-7778650238051168242012-01-07T17:14:28.711+01:002012-01-07T17:14:28.711+01:00Hejsa
Lækker side. lækkre opskrifter også. Kondens...Hejsa<br />Lækker side. lækkre opskrifter også. Kondenseret mælk kan også købes i bilka nu. Det er vist blevet fast inventar og står oftest sammen med dr.oetker krymmel, kagecremer m.m. De har også glas med dulche de leche der hvor honning marmelade og mere findes.<br />Dorthe fra FBAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-48266943330477362892011-12-18T21:56:07.580+01:002011-12-18T21:56:07.580+01:00I brasilien hedder det doce de leite. uhm, det er ...I brasilien hedder det doce de leite. uhm, det er godt, men i skulle altså også prøve brigadeiro. det er endnu bedre!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-83585928301575336892011-10-12T21:34:24.342+02:002011-10-12T21:34:24.342+02:00Du kan også købe condensant mælk i Føtex nu til 20...Du kan også købe condensant mælk i Føtex nu til 20 kr. Jeg bruger en trykkoge gryder og det tager kun 1 1/2 timer til at lave "dulce de leche" eller Manjar som vi kalder den i chile. Du kan bruge den til alt! oven på brød som nutella eller til panakager. Den kan også blandes med piskeføde og bruge den til lagkager!! mmm jeg elsker den!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-89217118398735242252011-07-31T00:16:21.084+02:002011-07-31T00:16:21.084+02:00Hej vil bare fortælle jeg lige har fundet den mælk...Hej vil bare fortælle jeg lige har fundet den mælk i vores lokale Netto i HerlevAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-67201280186903338462011-07-30T11:07:00.602+02:002011-07-30T11:07:00.602+02:00I Sæby (nordjylland) ligger der en lille butik med...I Sæby (nordjylland) ligger der en lille butik med tamilsk mad. De har kondenseret mælk :)<br />-og alverden andre skønne ting... Jordnødder (uden skal) som ikke er ristede og saltede, store poser med cashewnødder.. til meget billigere penge... og alverdens forskellige ris, gryn og korn :) Butikken er lille bitte... men det er sjovt at snuse rundt derinde... så skulle i komme til Sæby, så kan i købe jeres kondenserede mælk med hjem derfra :)<br />Hmm.. gad vide om alm. letmælk vil arte sig ligesådan hvis man kondenserer det først?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15237053507963482598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-38204568220492613392011-07-07T21:48:17.503+02:002011-07-07T21:48:17.503+02:00Jeg er i gang med at lave min datters dåbskage med...Jeg er i gang med at lave min datters dåbskage med 2 lag af hver 3 bunde med Mud Cake, og så tænkte jeg man kunne smørre denne fantastiske karamel (som jeg idag har smagt for 1. Gang, mums!) lægge halve danske nyplukkede jordbær på, og et lag med hvid toblerone creme, evt med jordbær på også. Mon ik det blir lækkert? Den ska overtrækkes med lyserød og Turkis fondant, blomster i samme farver og et billede :)Christinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-34353695678223507682011-06-06T14:47:14.262+02:002011-06-06T14:47:14.262+02:00Hvor længe kan det holde sig, når det er kogt til ...Hvor længe kan det holde sig, når det er kogt til creme? Og skal det på køl bagefter?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-73488850785434746882011-06-01T21:47:08.298+02:002011-06-01T21:47:08.298+02:00Der er nogen der siger det smager af werthers.. og...Der er nogen der siger det smager af werthers.. og jo lidt gør det da.. men det smager altså også af Norsk Myseost (brunost), synes faktisk det smager lidt mere af det end Werthers.!<br /><br />Men man kan vel enlig blande det med lidt flødeskum og bruge det som kagecreme.. men hvad putter man så i det andet lag.. Hmm.. Tænke tænke.!<br /><br />Øhh.. skal det enlig være så tykt, så det holder formen uden problemer og lidt svært at ændre.?!Vickinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4292361350772092472.post-16378670883550569782011-03-01T20:30:06.264+01:002011-03-01T20:30:06.264+01:00fundet i FAKTA i uge 8 til 12 kr. der er måske sta...fundet i FAKTA i uge 8 til 12 kr. der er måske stadig lidt på hylden.Anonymousnoreply@blogger.com