onsdag den 30. marts 2011

Lego NINJAGO kage -igen

Denne gang skulle den være rød :)

Lucas havde drengene fra 0.kl hjemme for at fejre hans 7 års fødselsdag. Ønsket var en rød ninjago cake og det skulle være en chokoladekage.. både den gule og den røde fondant er købt færdig ;)


tirsdag den 29. marts 2011

Muffins i æske

Børnehave-lederen går af her 1. april og derfor var alle forældre inviteret til en kop kaffe og et stk kage, når de kom for at hente børn.. Min datter og jeg blev hurtig enige om at lave lidt muffins i en fin æske :)


Mandel æg fra Anton Berg, er her brugt ovenpå chokolademuffins med en rede af nutellacreme. Cupcake wrappers har jeg lavet ud af nogle kageservietter jeg havde liggende i skabet :)



Her et billede af det færdige resultat. Æsken er købt HER 
..og modtageren blev glad for den personlige gave :)



mandag den 28. marts 2011

Cupcake og kagemand til knægtens fødselsdag vol.2

Søndag havde vi inviteret familien til kaffe, for at fejre 7 års fødselsdag. Vi havde en skøn fødselsdagsfest med kagemand, boller og cupcakes :)


Kagenmanden blev pyntet. Håret er blevet klippet til og læg liiige mærke til at det ER en kageMAND..det ses tydeligt mellem benene!!


Vandbakkelses boller med slik


Chokolademuffins med nutellacreme og sukker-æg


Første gang jeg havde mit cupcake stativ til 24 cupcakes i brug :)
18 kager fik jeg lavet og så var der chokoladeæg og slik for resten..


De muffins han havde med i skole, for at dele ud, ser du HER

torsdag den 24. marts 2011

Muffins til knægtens 7 års fødselsdag idag..

Lego NINJAGO muffins i rød og blå og blomster muffins til pigerne.. det var den unge mands bestilling, da han gerne ville dele ud i skolen idag. Som sagt så gjort og mor her måtte igang med at bage og pynte

En rød ninjago cupcake

En blå ninjago cupcake

Ja faktisk lavede jeg 16 stk drenge kager

Close up af pige muffins, så I kan se de fine mønstre :)


Ialt blev det til 24 blomster muffins

Der er ialt 32 børn i min søn's klasse. 0.kl.  De skal heldigvis deles op efter sommerferien :)

Men ikke desto mindre skulle de selvfølgelig have kage alle sammen.

Først skulle en ordre hos http://www.dinkage.dk/ bestilles hjem og der er heldigvis både god service og hurtig levering. SÅ kunne jeg komme igang og vidste hvad jeg skulle bruge min dag på :)

Vanillie muffins blev bagt:

Til ninjago:
Smørcreme farvet med navy blå og med xtra rød. Jeg har brugt gul banan fondant til ninjago ansigtet og så tegnet øjnene på med en fødevarepen i sort. Smørcremen er tyllet på med en flæse-tyl.


Til blomster muffins:
Blomsterne er lavet med blossom plunger og lavet af chokolade fondant, nam nam!! Blomsterne blev lagt til at tørre let, så de kunne holde formen og så blev de pyntet med små perler i hvid og guld og de mindre blomster fik en perlemors perle -selvfølgelig spiselige. Muffins låg er præget med en mønster-måtte og farven er claret. Der skal ganske lidt til..

Jeg fik også købt mig en transport æske til 36 cupcakes -den er gul, en rigtig flot gul farve og så var den billigere end den pink æske.. det er jo et plus :)
Du kan se billedet HER

Andre kager til knægten:
XBOX 360
Pizzakage med turtles
R2D2 star wars
Sørøver skib







                                                                    

onsdag den 16. marts 2011

Baby cupcakes

Pige og drenge cupcakes


Jeg er SÅ træt af mit kamera!! det kan slet ikke tage billeder mere og nu er jeg simpelhen bare træt af det.. Manden næste projekt må være at finde et godt kamera til billige penge, hvis det kan lade sig gøre.
 -især er det træls fordi jeg havde glædet mig, til at vise jeg disse fine muffins som jeg har pyntet, til min nye mødregruppe som kom på besøg idag :)
Heldigvis har jeg et billede på min telefon.. Eller heldigvis er måske så meget sagt, for min tlf er old-gammel og jeg skal sende billedet til min mand's tlf for at han kan lægge den ind på min PC og for at jeg så kan vise den til jer.. sikke en redelighed ;)

Kagen en chokoladekage med hvid chokoladecreme, som er farvet lyserød og lyseblå og pyntet med MMF..  Jeg tænkte at "det går ski nok" .. og det gjorde det næste også. Mmf'en smeltede lidt da den kom i berøring med chokoladecremen, men da jeg pyntede dem en ½ times tid før de kom, så nåede de ikke at smelte HELT..  Smørcreme er det optimale valg, men chokoladecremen smager nu bedst :)

Billedet fra min telefon:

Girl and boy cupcakes





søndag den 13. marts 2011

Baby rump kage til barnedåb

Så er det atter søndag og denne gang er det Jane og Martin der har brug for en kage. Vi er inde i en stime af barnedåb i øjeblikket og snart er det igen vores egen tur.. om det bliver til en baby rump kage ved jeg dog ikke endnu.. men her er ihvertfald et billede af EMIL's barnedåbskage


Hans forældre har ønsket chokoladekage med jordbær mousse og en chokoladecreme med bananstykker og det er selvfølgelig det der er inden i kagen. Tillykke med knægten

fredag den 11. marts 2011

Lego NINJAGO kage

Fætter Simon havde fødselsdag i tirsdags. Vi fejrede han i lørdags og i dag er det 0.kl's tur til at fejre ham. Faster Rikke manglede en kage, en NINJAGO kage, for det er tema'et for festen ..

Her er så resultatet:
Blå Lego NINJAGO kage

En chokoladekage der er tryllet om til en blå ninja. Farven hedder navy. Det gule i ansigtet er dinkage.dk's banan fondant og hænderne er lavet med en køkkenrulle rør inden i. Rebet er karamel snørre som jeg har flettet og tilsidst lykkedes det mig at klistre det fast med Icing. Jeg har malet det sorte på med en pensel og den mystiske blæksprutte lignende ting midt på maven er malet med kobber.

her er min søn's lego figur som har stået model:


-så er der kun at ønske Simon en god NINJAGO fest ;)

mandag den 7. marts 2011

Prinsesse kage

Så fylder Katrine 3 år og en prinsessekage er på sin plads..



Kagen er chokoladekage med chokoladefrosting

tirsdag den 1. marts 2011

Barbapappa kage

Laura fylder 5 år og intet mindre end en barbapappa-bryllupskage med 5 kager kunne gøre det!!
Jeg lovede at den dag hun skulle giftes ville jeg gerne både lave bryllupskage og at den blev i 5 etager -indtil da måtte hun nøjes med fødselsdagskager i 2 etager :)

Hun lod sig heldigvis "nøje" og mor måtte igang med at lave barbapappa figurere - 9 stk og en masse masse små blomster..

Kagen er spist idag, hvor børnehaven kom forbi til kage, pølsehorn, mini pizza, pizza snagle og 10 liter saftevand :) Vi havde nogle dejlige timer og børnene kunne næsten ikke vente på at skulle have kage. Barbapappa'erne blev skåret i stykker og fortæret med velbehag ;)


Barbapappa kage





Kagen er chokoladekage med chokoladefrosting og sidste kage fra fryseren ;)  Den var sindsyg lækker, så måske bliver det ikke sidste gang jeg er på forkant med at lave kage i en kneben tid.. selv om jeg ikke er meget for "fryse"kage :)  så må jeg indrømme den var dejlig blød og svampet inden i..















Kagen har været en tur i fryseren. Jeg var ikke sikker på jeg var istand til at lave kage med en termin der sagde den 4.marts - så for en sikkerhedsskyld..

Kagen er chokoladekage med chokoladefrosting imellem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...